HOTEL  

      Durchgehend geöffnet

RESTAURANT UND BIER- GARTEN

          Öffnungszeiten:  

Montag, Dienstag & Mittwoch

17:00-22:00

Freitag & Samstag

17:00-22:00

            Speisenkarte:

Saure Bohnensuppe "Altfränkische Art"

mit Schwarzbort

5,00 €

 

Bratwürste mit Kraut und Brot

8,50 €

Schweizer Wurstsalat mit Bauernbrot

7,80 €

Gebackener Camembert mit Preiselbeeren,

Salat und Brot

8,50 €

Ofenkartoffel mit Kräuterquark und Salat

9,50 €

Schweineschnitzel "Wiener Art" mit

Pommes und Salat

10,50 €

Gemischter Braten -Kalb und Schwein- 

mit Klößen und Salat

11,50 €

Zwiebelrostbraten mit Bratkartoffeln und Salat

15,50 €

Schweinerückensteak mit Pommes,Kräuterbutter, Barbequesoße und Salat

11,50 €

Salatteller mit Hähnchenbrust vom Grill und Brot

12,20 €

Zanderfilet in Mandelbutter gebraten mit Salzkartoffeln und Salat

13,80 €

Schweinelende mit Pilzrahmsoße, Butterspätzle,

Preiselbeeren und Salat

14,10 €

 

Bananenboat mit Sahne

4,20 €

Walnußparfait mit Rumtopf und Sahne

4,80 €

Vanilleeis mit frischen Himbeeren und Sahne

4,80 €

         BETRIEBSFERIEN                VOM 3. BIS 30. AUGUST

Gourmet cuisine

Are you looking for a gift idea?

Treat someone special to a great dinning experience - our gourmet buffet.

Gift cards are available.

We offer you once a month a Seasonal Gourmet Buffet, offering a variety of international specialties - here an example of a Fall Harvest Theme:

Cocktail Reception

Salads of the season

Herring fillet Stavanger
Kronsild

Smoked trout fillets
Sandelholzlachs with apple horseradish
"Antipasti"
Vegetable appetizer

Creme of pumpkin soup with ginger

Roast beef pink-fried with béarnaise sauce
Cured beef tongue with Madeirasoße, peas and mashed potato
Carp fillet baked in beer batter with remoulade sauce and potato salad
Zander fillet fried on creamed sauerkraut with parsley potatoes

Pumpkin lasagna

International Cheese Selection

Apple strudel with vanilla sauce

Orange mousse with raspberry sauce

marbled mouse au chocolate

Events and Dates

Variety of Gourmet Buffet Themes - for dates refer to Programmvorschau

  • Spring Buffet
  • Asparagus Buffet
  • Mothersday Buffet
  • Good Friday Fish Buffet
  • Fall Harvest Buffet
  • Finnish Christmas Buffet
  • New Years Eve Gourmet Buffet
  • New Years Brunch

 

Culinary Wine Tasting  - Enjoy a 7 course fine cuisine Menu with selected Frankonian wines. Winegrower Karl-Heiz Wellmann from Ippseheim introduces his quality wines with lot's of humor and musical entertainment.